Supersankari on sellainen,

joka aidosti välittää muista.

Supersankari on sellainen,

joka aidosti välittää muista.

Supersankari on sellainen,
joka aidosti välittää muista.

Mikä tekee supersankarin?

Supersankari on kollega, työkaveri ja ystävä, jonka kanssa työskentelet tai olet työskennellyt samassa työpaikassa. Supersankari välittää muista pyyteettömästi ja tekee työtään suurella sydämellä. Päivittäinen sankarin työ ei ole helppoa ja usein he jäävätkin täysin vaille kiitosta kaikesta kovasta työstään. Sinun avullasi voimme muuttaa tämän, kunhan löydämme ensiksi yhden tällaisen sankarin.

Miksi ilmoittaisin supersankarin?

Nyt voit auttaa meitä palkitsemaan näitä lämminhenkisiä ihmisiä heidän arvokkaasta työstään. Jos sinun ilmoittamasi sankari palkitaan, saa hän itselleen 500 euron arvoisen lahjakortin kylpylään, koska tarvitseehan sankaritkin välillä rentoutumista. Kymmenelle ilmoittajalle arvotaan kahden hengen elokuvalippupaketteja, jotka voi käyttää vaikka mukavaan illanviettoon ystävän kanssa.

Mitä supersankari voi saada?

Kaikista eniten haluamme kertoa supersankarin tarinan kaikille. Miten hän päätyi nykyiseen työhönsä, mikä on työn parhaita puolia, mikä on upein muisto työpaikalta ja niin edelleen. Me haluamme tavata tämän sankarin, kuvata hänen tarinansa videolle tai kirjoittaa hänestä artikkelin, jotta koko maailma saisi tietää hänen tarinansa – sankarin polun. Ilmoitusten joukosta valitaan aina yksi supersankari, joka palkitaan aina kahden kuukauden välein. Tälle valitulle annamme 500 euron kylpylälahjakortin, jotta sankari pääsee rentoutumaan edes hetkeksi.

Kaikista tärkein syy on kuitenkin se,
että supersankarit todella ansaitsevat tulla palkituksi.

Kaikista tärkein syy on kuitenkin se, että supersankarit todella ansaitsevat tulla palkituksi.

Ilmoita supersankari mukaan kilpailuun!

Anna omalle lempisankarillesi pieni lempeä tuuppaus kohti mahdollista palkintoa, tunnustusta ja muistutusta sinulta siitä, että hän on todella välitetty henkilö. Täytä omat sekä ilmoittamasi supersankarin tiedot alle, kerro hieman yhteisestä matkastanne ja paina lopuksi Lähetä-nappia. Jos ilmoittamasi supersankari valitaan, olemme ensiksi yhteydessä asiasta sinnuun, joten muistathan tarkkailla sähköpostiasi ja antaa oikeat tiedot.

Erityisesti meitä supersankarissa sekä yhteisessä matkassanne kiinnostaa:

  • missä hän työskentelee nyt
  • työskentelettekö yhdessä nyt
  • onko supersankarilla salainen intohimo johonkin
  • millainen henkilö hän on
  • mikä on paras yhteinen muistosi