En superhjälte är en person

som bryr sig om andra

En superhjälte är en

person som bryr sig om andra

En superhjälte är en
person som bryr sig om andra

Vem är en superhjälte?

En superhjälte är en kollega eller vän som bryr sig om andra i sitt jobb. En superhjälte gör underverk på sitt jobb och kanske inte alltid får den uppskattning som de är berättigade till. Vi vill ändra på det och behöver din hjälp.

Varför ska jag nominera någon?

Vi vet att det finns många människor där ute som är superhjältar men kanske aldrig får någon uppskattning för det. Nu vill vi hylla alla varmhjärtade människor som varje dag gör livet så mycket bättre för många människor. Med din hjälp kan vi hitta alla superhjältar som finns där ute i vårt avlånga land.

Hur ska alla superhjältar hyllas?

Vi vill visa vår uppskattning för alla superhjältar och låta andra få läsa om dem. Vi kommer välja ut en superhjälte med den bästa nomineringen som vinner ett presentkort på 5 000 kr från Svenska spahotell. Vi drar också 10 vinnare som få 2 biobiljetter var. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Juryn består av anställda på Hejco och besluten går inte att överklaga.

Men den viktigaste anledningen

är att alla superhjältar förtjänar det!

Men den viktigaste anledninge
är att alla superhjältar förtjänar det!

Nominera din superhjälte här!

Berätta din historia här varför du tycker att just denna person är en superhjälte. Fyll i formuläret och håll tummarna att ni vinner priset.

Vad vi vill veta från dig om superhjälten är:

  • Var jobbar hon/han
  • Jobbar ni ihop nu
  • Har hon/han en passion för nått speciellt
  • Vilken typ av person är hon/han
  • Vilket är ditt bästa minne ihop med superhjälten