En superstjerne er en person,

der virkelig bekymrer sig om andre

En superstjerne er en person,

der virkelig bekymrer sig om andre

En superstjerne er en person,
der virkelig bekymrer
sig om andre

Hvad gør dig til en superstjerne?

En superstar er en kollega, som du i øjeblikket arbejder med til daglig eller en person, der altid har gjort noget for andre og for, at gøre andre folk glade. En superstjerne udfører sit arbejde med kærlighed, som ikke har fået den anerkendelse, som vedkommende har fortjent for sit hårde arbejde.
Vi ønsker, at give alle disse superstjerne anerkendelse og vise dem hvor taknemmelige vi er og derfor har vi brug for din hjælp med, at finde disse superstjerne.

Hvorfor skal jeg nominerer nogen?

Vi ønsker, at belønne alle superstjerner, der virkelig fortjener anerkendelse. I vores dagligdag møder vi mange mennesker, som sagtens kan have tittelen superstjerne, men det er desværre ikke altid de ved det og får et klap på skulderen for det. Med din hjælp kan vi ændre dette mønster og værdsætte disse varmhjertede menneseker for deres arbejde.

Hvad er belønningen til superstjernerne?

Først og fremmest ønsker vi, at fortælle superstjernernes historie til alle dreude. Hvordan de endte med, at arbejde med det de gør i dag, hvad er deres favorit aspekt af jobbet?, hvad er det bedste minde og meget mere. Dette er ikke alt. Vi ønsker både, at anerkende dig og superstjernen. Det er trods alt dig, der har bragt dem til os og anerkendt dem for deres gode arbejde, det viser os, at du har et godt hjerte og selv er en fantastisk person.

Men den vigtigste grund af alle er:


Alle superstjerner fortjener det.

Men den vigtigste grund af alle er:


Alle superstjerner fortjener det.

Nominér en superstjerne!

Giv din favorit superstjerne et skub mod en velfortjent belønning, anerkendelse og et klap på skulderen af dig, som tegn på, at du virkelig sætter pris på vedkommende. Start med, at udfylde skemaet og kryds fingre for, at sin superstjerne får en præmie!

Hvad vi ønsker, at vide om din superstjerne er:

  • Hvor han/hun/de arbejder
  • Arbejder I sammen på nuværende tidspunkt
  • Har denne superstjerne en passion for noget
  • Hvilken type person er han/hun/de
  • Hvad er jeres bedste fælles minde